Amerika en een deel van Canada, daar zijn Yvette en ik het wel over eens. Maar waar we precies zullen starten en eindigen weten we nog niet exact. Het bepalen van een route is wederom een moeilijke planning…

Lees meer

De Zuid-Franse gorges route is een indrukwekkende route langs spectaculaire kloven en afgronden. Je komt door diverse culturele steden als; Aix-en-Provance en Nice. Het bovenal zonnige klimaat en de heerlijke Franse keuken maken af.

Lees meer

Via de Benjaminse route naar Rome, maar dan door de oorspronkelijke route dwars door de Alpen te trekken. De Benjaminse +! Eenzaam, zwaar en lang, maar bovenal mooi.

Lees meer

Zwitserland. Het land is voorzien van een volledig bewegwijzerd fietsnetwerk en prachtige vergezichten.De adembenemend Furkapass, daar waar de Rhônegletscher het begin van de rivier vorm, was één van de hoogtepunten van de trip.!

Lees meer

Van sneeuwstorm tot woestijnlandschap. Marokko doet wat ie wil. Voor de uitdagende fietser is dit een must om een keer mee te maken. Hoogtepunt? De Atlas met haar mooie rode kleuren!

Lees meer

Het Noorder-eiland heeft al veel te bieden, maar het Zuider-eiland kent helemaal geen grenzen. Van ruige kusten tot hoge passen tot droge binnenlanden. Nieuw Zeeland is een fietsparadijs!

Lees meer

11.000 kilometer Oostwaarts. Van ongelooflijke gastvriendelijkheid in de Oostblok landen richting de verlaten steppelandschappen van Kazachstan. Op de fiets naar het mysterieuze China… Wat een ervaring!

Lees meer

“De Ardennen zijn het zwaarst”, deelt het eerste routeboekje mede. Glooiende graanvelden volgen, gevolgd door eindeloze zonnebloemvelden. In de Provence komen de smaak en geur van Frankrijk pas echt tot zijn recht. 1.200 kilometer Zuidwaarts…

Lees meer